sunnuntai 29. toukokuuta 2016

monipuoliset harrastuskamut


wihii! on nää mun hurtat vaa nii monipuolisii harrastuskavereita!
Perjantaina käytiin ensimmäistä kertaa kokeileen tekee jälkeä! Aloitettiin molempien koirien kanssa nakkiruudulla, molemmille omat. Sen jälkeen molemmat sai vielä kaksi lyhyttä nakki jälkeä ''ajaa''. Huisin hauskaa ja kehittävää puuhaa, varsinkin kun alku ihmettelyjen jälkeen molemmat koirat tajusi lajin juonen. Tätä tullaan lähipäivinä treenaamaan varmasti uudelleen!

Lauantaina paineltiinkin helsinkiin Match show'hun. Oltiin ensimmäisinä paikan päällä ja ehdittiinkin hyvin treenailla koirien kanssa ennen kehien alkua. Brutuksen ja Tidan lisäksi mukana oli villi villakoira kaverimme Enda!
Pentuja oli super paljon ilmoittautunut mukaan ja ekana Brutuksen pariksi kehään tuli kivannäköinen sheltti. Brutus liikkui itsensä punaisen nauhan saaneeksi ja heti perään alettiin jännäämään miten Endan käy kehässä. Edellisiin Endan mätsäreihin verrattuna hullua kehitystä oli tapahtunut ja hekin taisteli itsensä punaisten kehään ;) Kas kumma, sitten tulikin kiire jo Tidan kehään.
Hauska sattuma, Tidan parina oli samanikäinen perro uros! Tida kuitenkin tällä kertaa paremmin liikkuvana sai punaisen nauhan.

Aika vierähti ja pentujen punaisten kehä alkoi.Koiria tuli kamalasti kehään samaan aikaan, Brutus käyttäytyi kuitenkin super hyvin eikä ottanut muista häiriötä. Meitä juoksutettiin aika paljon, ja pikku hiljaa sieltä tiputeltiin koirakoita. Jäljelle meitä jäi enään neljä, kun meidät seisotettiin riviin. Yksi käytiin kättelemässä pois, ja sitten tuomari sijoittikin meidät. Suoraan sanottuna itselleni tuli aivan puskista, kun tuomari kertoi meidän olevan ykkösiä! jee hyvä me! Enda super hyvänä kakkosena!
   Perään vielä Tidan punaisten kehä ja sieltähän tuli myös ykkös sija. Okei, mun koirat oli molemmat luokkansa parhaita? vielä punaisilla nauhoilla ! Jee, se olis sitten  BIS kehään molempien kanssa.
   Brutus tippui hyvään aikaan pois best in show' kehästä, keskittyminen ja jaksaminen oli niin vähissä, varsinkin kun isosisko seisoi ja juoksi juurikin meidän edellä.. Viivi esitti Tidan nätisti BIS 3! jeejee ei ollut siis turha reissu tämä!

ihana Enda neiti 6kk <3

Brutuksen kehistä ei ollut kuvia. Mutta mua häiritsee kun Bruffen ''parempi puoli'' 
on se _EI tuomarin puoli :(  

Tänään sunnuntaina, käytiin aamulla pitkällä metsälenkillä jonka päätteeksi koirat pääsi uimaan. Illalla lähdettiin vielä vetäseen treenit ojankoon, Tidan kanssa agilityy ja Brutuksen kanssa vähän keinuun totuttelua ja tokoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti