torstai 26. toukokuuta 2016

Mestariuimari ja vasta harjoittelija

Tämän kesän uinnit onkin jo aloitettu. Uuden asuinalueemme lähellä menee pieni joen ''ranta'', jossa vesi ei kauheen houkuttelevalta näytä, mutta koirille näyttää kelpaavan. Tidalla ei mitään ennakkoluuloja vettä kohtaan, vaan hyppäsi suoraan jokeen kepin perässä. Viime kesänähän tuo vasta innostukin uitinpuuhista, ja ajattelin että taas tänä kesänä menisi hetki muistella että uiminen on kivaa, mutta yllätyinkin kun saman tien kauheella vauhdilla veteen vaan.
Brutus kiertää lenkillä kaikki lätäköt, eikä kauheata innostusta uinti touhuihin esittänyt. Kuitenkin Tidan perässä veteen pystyi menemään, vaikka uintityylissä oli puutteita.. Eilen kuitenkin kun merelle lähdettiin uimaan, Brutus uikin jo hyvin (yöllä varmaan harjoitteli salaa lavuaarissa miten Tida sen oikein teki..? ) ja nouti keppiä aivan innoissaan!

Alla on pieni kooste maanantain ekoista hypyistä veteen. Jospa ensi kerralla lähtisi kamerakin mukaan uintireissulle. Tästä se lähtee! :-)

 

ps. mielipiteitä uudesta ulkoasusta? Luovuin etusivulta kaikista melko turhista jutskuista.. :o

4 kommenttia:

 1. Tykkään tosi paljon tästä uudesta ulkoasusta! Niin siisti ja selkeä. Ainut mitä jäin vähän kaipaamaan on blogiarkisto, nyt vanhoihin yksittäiasiin postauksiin palaaminen on aika haastavaa ja pitäisi oikeastaan selata koko blogi läpi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Jätin alkuun sen mut sitten poistin viime tinkaan kuitenkin sen. Mutta oikeassa oot, vanhoja postauksia vaikea löytää! Ehkä mä kuitenkin lisään sen tuohon ;)

   Poista
 2. Ai anteeksi mutta tuo Brutuksen uinti :'-D Reppana! Toinen niin kovasti yrittää... ihana B <3 Ja tykkän ulkastakin! Ihanan simppeli ja siisti. Pitäisi itsekin keksiä jotain päivitystä omaan...

  VastaaPoista