lauantai 6. helmikuuta 2016

vesikoirat uimakoulussa Eilen lähdettiin Hyvinkään koirauimalaan polskuttelemaan viiden vesikoiran voimin. Tidan ja Brutuksen lisäksi mukana oli kaksi muuta pentua Zara ja Veijo, sekä pari vuotias Pöysti.
 Tida pääsi alkuun uittajan mukaan polskuttelemaan päästä päähän altaan, ja tyyppi oli enemmän kuin innoissaan josta yllätyin paljon, kesällähän se on melkein väkisin sinne järveen viety.. Hihna pois, ja Tida sai alkaa vapaasti uimaan. Pallon noutaminen vedestä oli Tidan mielestä parasta hommaa, ja altaaseen hypittiinkin kunnon mahaplätseillä.

Brutukselle allas oli selkeästi liian pitkä. Pikkumies oli aivan innoissaan veteen menossa, mutta puolessa välissä allasta se selkeästi väsyi. Muutaman minuutin huilinnan jälkeen Brutus jaksoi kuitenkin hyvin taas juoksennella altaalla ja lähteä uimaan, uittaja kuitenkin joka kerralla oli Bruun mukana.

Tyypit oli niin innoissaan uimisesta, että pakko varata parin viikon päähän uusi aika uimalaan! Hyvää ja vaihtelevaa liikuntaa näin talven keskellä. :)

 


10 kommenttia:

 1. Mekin käytiin tuolla samassa paikassa pumien kanssa, sama uittajakin näkyi olevan :) kivoja kuvia sait!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siel oli kyllä odotettua huonompi valaistus :p

   Poista
 2. Ihania kuvia! :) onko tuossa kolmannessa (ylhäältäpäin) kuvassa Brutus? Onko se jo noin iso :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kyllä on Brutus, se on kasvanut valtavasti! :-)

   Poista
 3. Kivoja kuvia, koirilla ollut vissiin hauskaa. :D Voi kun meilläkin olisi täälä pohjanmaalla uimala. Lähin on vissiin Tampereella.

  www.tottethehavanese.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perusta kuule pohjanmaalle tollanen uimala ;) uskon että asiakkaita riittäisi, sen verta kivaa ja hyvää tekemistä koirille :)

   Poista
  2. Oli täälä yksi uimala mutta ei vissiin riittänyt asiakkaat niin lopetti toimintansa aika nopeasti. Tästäkin on jo muutama vuosi. :(

   Poista
  3. Aa voi harmi! Luulin että kysyntää olisi nimenomaan ollut paikassa, josta pitkä matka muualle uimaan.

   Poista
 4. Ihania! Meidäkin reissua uimalaan on harkittu, mutta toteutukseen asti ei olla vielä päästy. Minkälainen tunnelma paikassa oli? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelma oli hyvä! Henkilökunta oli miellyttävää ja vastasi meidänkin kysymyksiin kattavasti. Tykkäsin kun tuolla paikassa oli "pukukopit" koirille, sai rauhassa kuivailla omaa koiraa, kun muita koiria tuli meidän jälkeen uimaan :-) tykkäsin tuosta paikasta paljon!

   Poista