tiistai 9. helmikuuta 2016

vähän aksareenailuuMeidän oli tarkoitus eilen mennä Tidan kanssa Purinalle kisaamaan, kun illalla olisi ollut pelkkä ykkösluokka. Kuitenkin viime tingassa päätin ettei lähdetä, vettä satoi, ja kylmä halli ei kamalasti meiltä saanut kannatusta. Palelen niin helposti, ja ulkona lämmitellessä olisin kuitenkin kastunut vesisateessa.. No, kisataan sitten viikonloppuna taas ojangossa ;)

 Käytiin tänään aamusta koko konkkaronkalla vähän treenailemassa.
Rakennettiin pieni rata, ja käytiin Tidan kanssa se läpi vain kaksi kertaa. Kummallakaan kerralla ei ollut mitään ongelmaa, joten siihen olikin sitten aivan mainiota lopettaa. Ainon kanssa olikin sitten pientä vääntämistä mennäänkö putkeen vai kepeille. Aino rakastaa putkia, ja niille se karkaileekin enemmän kuin mielellään! Myös tältä puolelta on keppejen sisäänmenokin aina ollut hankalempaa kuin toiselta. Hyvin Ainollakin silti virtaa piisasi.
Brutuksellekkin oli tärkeää saada osansa näistä agilitytreeneistä, tehtiinpä siis muutamaa putkea senkin kanssa loppuun.Itse pidän enemmän, että agilitytreenejämme videoidaan. Silloin näen myös itse, missä on tullut ohjausmokia ja missä pitäisi parantaa. Joten pahoittelen postauksista uupuvia kuvia! Ulkonakin on ollut niin synkkää, ettei kameran kanssa pahemmin ulos olla eksytty..

Olisko teillä lukijoilla joitakin ehdotuksia tai ideoita liittyen meidän agilitypostauksiin? Tuntuu että jokainen treenipostaukseni on melkein samanlainen, videot vain vaihtuu (ja jaksoin pitkästä aikaa väsätä ratapiirroksenkin tänne!) ;) Nyt saatte toivoa ja vaikuttaa!

6 kommenttia:

 1. Mä haluaisin tuosta Brutuksen agi-uran aloittamisesta postausta! Mitä priorisoitte, mihin on tähtäys, mikä sujuu, mikä ei suju jne :)

  VastaaPoista
 2. Voi ihana Brutus! Siitä tulee vielä hyvä agi koira :D

  www.tottethehavanese.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ongelmien ratkaisutapoja (jos niitä on ollut, varmasti löytyy samoja kuin jollain muulla=saattaa olla apua!) ja vinkkejä agitreeneihin pennuille/mitä teette Brutuksen kanssa :-) Lajin vasta aloittaneena on vaikea keksiä varsinkin kotosalla ihan perustreeniä jonkin verran aksanneelle 8kk pennulle, joten ainakin omalla kohdalla olisi todella hyödyllinen! Muuten vaikkapa ihan peruspohdintaa/mielipiteitä tavoitteista, historiasta jne, pohdintojakin on kiva lukea! :-) En saanu näitä kuulostamaan ihan samalta mitä päässä muttamutta siinä jotain! :D

  http://demoninmatkassa.blogspot.fi

  VastaaPoista