tiistai 16. elokuuta 2016

Mätsäri puuhailuja

Brutuksen ensimmäiset oikeet näyttelyt senkuin vaan lähenee ja mammalla meinaa hermo mennä turkin kanssa, se valkoinen osuus huopuu niin kovaa vauhtia :-( samalla haaveilen pitäväni ukkelilla turkin joulukuuhun saakka, että päästäisiin ulkomaillakin käymään parit Junnu näytelmät sekä voittajaan joulukuussa. Saas nähdä, miten paljon ja minne tuota uskaltaa ilmoittaa..

Nyt viime aikoina ollaan jonkun verran harrastettu mätsäreitä. Brutus on tosi hyvin pärjännyt, mutta parasta oli viikko sitten Tuomarinkylän hyväntekeväisyys mätsärissä. Ekaa kertaa Brutus todella liikkui kehässä, siis ravasi vauhdikkaasti eikä vain löntystellyt etiäppäin. Myös vapaana seisominen ja hampaiden katsominen on parantunut mahdottoman paljon. Pennut oli roturyhmittäin ja Brutus olikin 7&8 ryhmien sinisten1, ja lunasti paikan BIS- pentu kilpailuun.

Brutus kerkesi autoon tunniksi huilimaan ennen BIS kehän alkua. Mätsärissä oli paljon koiria ja hyvä tunnelma muutenkin. BIS kehä kun alkoi, jokainen pentu juoksutettiin vuoron perään kehän ympäri, tuomari kävi räpläämässä koirat ja katseli kun ne seisoi nätisti rivissä. Siitä sitten nopeasti alettiin sijoittamaan koiria. Tuomari oli sijoittanut 4 & 3, niin alkoi usko hiipumaan, Brutus kun alkoi kyllästyä paikalla seisomiseen. Yllätykseksi tuomari tulikin kättelemään meidät BEST IN SHOW pennuksi! Wohoo! 😍😍Tidalla alkoikin juoksut, joten sen kanssa puuhastelut on nyt hetkellisesti jäissä, toivottavasti pian päästään kunnolla taas kisaamaan agilitya, sekä tokokisoihin ilmoittautuminenkin olisi ajankohtaista heti juoksun loputtua!

1 kommentti:

  1. Vautsit tosi hienosti! Onnittelut ja tsemppiä tulevaan näyttelyyn :)

    VastaaPoista