sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Hän on Brutus ♥

  

Voi ei, meillä meni suunnitelmat aivan uusiksi, kun Nico päätti rakastua tuohon pieneen pörröiseen kakkapyllyyn. ♥  Itsehän aijemmin jo rakastuinkin, mutta yritin niellä sen.


Ajatuksena alunperin oli, että ensi kesänä meillä olisi taaperrellut pienen pieni tyttövaavi. Tidan pikkusisko. Mulle varma medi koira. Mutta tässä kävi nyt näin, meille tulee uros, jolla ei ole ainuttakaan nikamaa hännässään. Veikee tapaus, joka tunnetaan nimellä Brutus.
Nico on pitkään ollut jo kiinnostunut palveluskoiralajeista, rauniosta, vesipelastuksesta yms. Nyt ne pääsevät yhdessä Brutuksen kanssa näihin lajeihin tutustumaan syvemmin. Toki jos multa kysytään, myös agiliitoa ne saavat luvan hieman edes treenata. Ja nimenomaan vain treenimielessä.
Pitkäänhän tästä asiasta jankattiin. Välillä pohdittiin että ei, ei meille urosta tuu kun keväällä syntyisi se narttu. Nico ei tästä päätöksestä vain yli päässyt. Raukka oli niin rakastunut. No nyt se saa oman harrastuskoiran, annetaanhan pojille mahdollisuus päästä mukaan koiraharrastuksien pariin.

 Mitä tulee sitten minuun, mä en medi koiraa saa, koska kolmea koiraa tähän talouteen ei vaan mahdu. Tida on osoittanut viimeisen kuukauden aikana mulle, että se aikoo pärjätä makseissakin. Ja niinhän se pärjää! Ollaan myös päästy nyt rallitokon lumoihin täysin, ja siitä varmasti tulee meille uusi hauska viikottainen harrastus. Toivottavasti myös kilpailupuolella.
Näillä mennään, kun on kerta mennäkseen, meillä on Tidan kanssa vielä monta hienoa treeni- ja kisavuotta edessä! Niin, ja Brutus on sitten aivan totaalisesti Nicon koira. Pitäköön pojat omat juttunsa, niin me tytöt aijotaan tehdä kans. ;) 

                                     Pitää tehdä asioita, jotka tekevät onnelliseksi ♥  

9 kommenttia:

 1. Voi ei miten ihana!! Ei kyllä omaa pentukuumetta yhtään paranna nää kuvat, suorastaan ilkeää :D

  Innolla jään odottelemaan millainen karvapallero tosta kasvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin niin innolla odotan, minkälainen tapaus tästä tulee! Varmasti löytyy kyllä pontentiaalia harrastuspuolella, sen verran sitkee kaveri syntymästä saakka ollut.

   Poista
 2. Siis voi ihanuus <3
  Onneks mulla ei (vielä) oo pentukuumetta, kodinvaihtajat kuumottelee vähän enemmän :D

  VastaaPoista
 3. Voi herranen aika miten ihana hän on<3 Mut hei mistä saa koirista kiinnostuneen miehen? Kelpais nimittäin tännekkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHHAHHAH!!!!!! Voi kuule, joskus aika yllättävistäki paikoista XD

   Poista
 4. Voi miten ihanaa <3 Onnea pennusta! Mitenhän mä saisin tuon oman Keponi innostumaan harrastamisesta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa suostutella sitä kerran kokeileen ;) Nico on pari kertaa joutunut näyttelyissä kehään Tidan kans, sekä parisen kertaa kokeillut agilityä. Siitä se sit lähti. Sitten pitikin jo päästä metsään tekemään jälkeä yms :) onhan se vuoden tuosta uroksesta puhunutkin jo.

   Poista
 5. Ei vitsit! Tuon on sama pentu mistä mä haaveilin, mutta en sitä sitten koskaan saanut. Onnea pikkuisesta! Kiva kuulla että se sai hyvän ja rakastavan kodin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) on kyllä niin valloittava pentunen, jokainen nähnyt on rakastunut siihen <3

   Poista